Selecteer een pagina

Ieder die een tuin heeft met gras of een tuinhuisje weet hoe moeilijk het onderhouden van dit soort dingen kunnen zijn. Het gras wordt alsmaar langer en de kleur van het tuinhuisje is niet meer hetzelfde als toen ie was aangelegd. Hoe kun je jouw tuin toch nog optimaal houden zonder dat je er maar al te veel moeite en tijd in hoeft te steken? Maak van jouw tuin, een moderne tuin.

Slimme bewatering

Soms heb je geen tijd om je bloemen of planten water te geven. Of laten we eerlijk zijn, vaak hebben we er geen zin in. Naast al je dagelijkse verantwoordelijkheden en behoeftes moet je ook nog rekening houden met de hoeveelheid water er in je tuin moet worden gegoten. Voor dit soort ‘moeilijkheden’ als het ware zijn er slimme apparaten die gebruik maken van sensoren die jouw bloemen en planten kunnen bewateren. Haal deze slimme bewatering in huis van Gardena en geniet.

Robotgrasmaaiers

Naast dat je wilt dat je bloemen en planten groeien, groeit jouw gras ook mee. En hoe vervelend het ook is, op een gegeven moment is hoog en lang toch wel echt genoeg. Dan wordt het eindelijk tijd om je gras te maaien. Maar als we allemaal even eerlijk zijn dan komen we tot een conclusie dat we naast het water geven al helemaal geen zin hebben in al het gedoe met het gras maaien. En hier komen robotgrasmaaiers bij kijken. Hoe fijn is het als iemand of iets anders het voor jou doet?

Verlichting

Los van alle moderne en handige gadgets, zijn deze apparaten ook zuinig. Zo kan je ook rekening houden met de verlichting die je in jouw tuin gebruikt. Vaak hoeft jouw tuin licht niet aan te staan, maar met een automatische verlichting kun je toch nog wat centjes besparen.