Selecteer een pagina

Aluminium gevelbekleding was jarenlang alleen terug te vinden op bedrijfspanden. Pas sinds een enkele jaren hebben ook particulieren de voordelen van dit materiaal ontdekt. Daarom zien we het steeds vaker terug bij woonhuizen. Dit komt omdat aluminium in het algemeen een mooie moderne uitstraling geeft aan uw pand. Het oogt decoratief, is onderhoudsarm en is bestendig tegen extreme weersomstandigheden. Gevelbekleding van aluminium is tevens ook erg licht van gewicht. Op die manier valt er gemakkelijk mee te werken en is de belasting op uw gevel vrij laag.

Kies voor aluminium muurafdekprofielen om uw gevel te beschermen!

Aluminium muurafdekprofielen zijn ideaal als u een muur heeft gemetseld die u wilt beschermen tegen weersomstandigheden. In Nederland ziet u steeds vaker aluminium muurafdekprofielen toegepast worden in architectonische projecten. Aluminium muurafdekprofielen kunnen toegepast worden nadat het dakgevel gereed is. Dit zorgt ervoor dat er geen hemelwater in uw spouwmuur terecht kan komen. Dit kan namelijk hoog in de kosten lopen. Muurafdekprofielen kunnen in vele varianten gemaakt worden. U kunt het op maat laten maken voor diverse toepassingen. Hoeken of met een vals verstek kunnen fabrieksmatig voor u gemaakt worden bij diverse metaalbewerkingsbedrijven. U maakt van uw bouwwerk echt een eyecatcher doormiddel van een aluminium muurafdekprofiel. Zo onderscheid u uw bouwwerk van de rest en voorziet u het ook nog eens van bescherming tegen regen, zon en sneeuw waardoor de levensduur van uw muren aanzienlijk wordt verlengt.

Aluminium lekdorpels geven uw pand een unieke uitstraling en bieden bescherming tegen weersomstandigheden!

Uw raamkozijn netjes afwerken doet u met een aluminium lekdorpel. Buiten een esthetische functie is een aluminium lekdorpel ook bedoeld om hemelwater van uw muren en ramen af te laten voeren. Afwatering langs gevels kan leiden tot ernstige problemen. Als de afwatering van hemelwater via de gevel loopt kunnen er lekstrepen, schimmelvormen of algengroei ontstaan. Ook wordt het aanzicht van uw kostbare gevel aangetast. Daarom is het van belang dat u aluminium lekdorpels aanbrengt voor een goede afwatering. Een goede afwatering is cruciaal voor daken, balkons, kozijnen en dakterrassen.

Op zoek naar een partner voor uw maatwerk aluminium?

Bent u op zoek naar hoogwaardige aluminium dak- en gevelbekleding? Neem dan contact op met een metaalbewerkingsbedrijf. In Nederland zijn er veel specialisten te vinden die u hiermee verder kunnen helpen. Zij zijn in staat om met u mee te kijken naar uw pand of woning en wat hiervoor uw wensen zijn. Naar aanleiding hiervan kunnen zij u een metaalsoort of afwerking adviseren. Vrijwel elk metaalbewerkingsbedrijf heeft een eigen machinepark. Hierdoor kunnen zij een flexibele service aan u bieden.